Tvrtka Murexin d.o.o. svojim je proizvodima i sustavima idealan partner za profesionalce u građevinarstvu. U šest kategorija na temu građevinske kemije nudi oko 3000 proizvoda.

Tko smo mi

Murexin u građevinarstvu predstavlja pravi simbol tradicije i kvalitete!

Kao jedna od tvrtki u sklopu austrijskog koncerna Schmid Industrieholding GmbH, Murexin je istinski čuvar tradicionalnih vrijednosti. Koncernu Shmid Industrie Holdingu između ostaloga pripadaju i poduzeća kao što su Austrotherm, Baumit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton, Lorencic, Wolf Plastics ili Ortner.
U sjedištu tvrtke Murexin u Bečkom Novom Mjestu (AT) nalaze se proizvodni pogon, centralno skladište i kompetencijski centar koji je nadležan za istraživanja, razvoj i osiguravanje kvalitete  s više od 90 godina iskustva. Zaštita okoliša i održivost ključne su odrednice našeg poslovanja. S ukupno oko 400 djelatnika, Murexin jamči profesionalno komunikaciju i vrhunsku podršku na svim razinama. Zahvaljujući međunarodnim proizvodnim lokacijama u Szekszárdu u Mađarskoj i u Sloveniji, te u sklopu tvrtke KEMA, naši su proizvodi dostupni na oko 30 izvoznih tržišta putem izravne prodaje, distribucijskih partnera ili etabliranih tvrtki kćeri.

INOVACIJA &
TRADICIJA

Ovdje možete saznati više o počecima tvrtke Murexin i detaljno se upoznati s njezinom poviješću.

Početak rada kao Murexin GmbH

VISOKI ZAHTJEVI
PO PITANJU KVALITETE

Tvrtka Murexin po pitanju razvoja proizvoda već dugi niz godina posebnu pozornost pridaje visokim tehničkim standardima, očuvanju resursa, ekološkoj kompatibilnosti i potrebama korisnika. Moderni proizvodi su prema smjernicama Austrijske udruge proizvođača proizvoda iz asortimana građevne kemije učinkoviti, ekološki i fiziološki bezopasni, lako i brzo obradivi, što zahtijeva jako puno rada na istraživanju i razvoju, no isto tako i bogato iskustvo. Mi u Murexinu smatramo da se taj trud isplati što potvrđuju naši rezultati.

#MojaKarijeraUMurexinu

Ako želite postati dio našeg poduzeća, prijavite se ovdje na našoj stranici Prilika za karijeru:

MUREXIN LOKACIJE

Murexin je putem međunarodnih prodajnih ureda i distribucijskih partnera prisutan u više od 30 zemalja. Kliknite na mapu i saznajte više.

Murexin d.o.o.
Zagreb, Hrvatska
Bani ul. 96, 10000

info.hr@murexin.com

Prodaja za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Albaniju.

Europa