Skip to content
Murexin Lager
Murexin Zentrale Wiener Neustadt
Murexin Forschung und Entwicklung
Arbeiten bei Murexin
Murexin Labor
Murexin Eingang
Murexin Pulverturm Wiener Neustadt

Slobodna radna mjesta

Trenutno ne zapošljavamo, ali ćemo rado primiti vašu prijavu.

Moja karijera u Murexinu.

Radimo zajednički na vrhunskim proizvodima i rješenjima. Taj cilj nas drži zajedno.

Svatko od nas jamči za visoku kvalitetu Murexin proizvoda. Povjerenje, učinkovitost, odgovornost, stabilnost, iskustvo i zajedništvo nisu tek pojmovi koje stavljamo u prvi plan kod razvoja i proizvodnje, nego su zaista u središtu naše radne svakodnevice. Stalno se educiramo razvijamo, te njegujemo timski duh! U Murexinu cijenimo kreativnost i nove ideje. Vjerujemo da posao i obitelj mogu ići zajedno i da zajednički rad podrazumijeva primanje i davanje. Naša vjerovanja nas drže zajedno!

Stabilnost

Zahvaljujući visokom stupnju opterećenja i širokom spektru primjene, naše proizvode možete pouzdano koristiti u svim uvjetima. Zbog tih smo činjenica na dobrome glasu. Zbog uzajamnog povjerenja i uvažavanja naši dobri odnosi s dobavljačima i kupcima traju tako dugo.

Iskustvo

Mi u Murexinu ponosimo se našim znanjem. Naša tvrtka već desetljećima razvija proizvode i svaki inovacijski proces dio je našeg vlastitog iskustva. Prije nego što proizvod stigne na tržište temeljito ga istražujemo, razvijamo i testiramo, zahvaljujući čemu jamčimo visoke standarde kvalitete.

Učinkovitost

Zahvaljujući kompaktnosti našeg rada održavamo fiksne troškove niskima i nudimo optimalne cijene. Na različite zahtjeve tržišta reagiramo brzo i fleksibilno. Naši proizvodi ističu se ekonomičnim utroškom materijala i visokom učinkovitošću.

Povezanost

Prema našim klijentima njegujemo prijateljski odnos, od savjetovanja pa sve do isporuke. Nudimo opsežan servis, pouzdanost, transparentnost, otvorenost i ozbiljnost – sve što se od dobrog partnera očekuje.

Odgovornost

Budućnost našeg svijeta i našeg poduzeća jamči jedino suživot čovjeka i prirode. Zbog toga implementiramo sve više standarde kvalitete i promptno ispunjavamo sve zahtjeve po pitanju ekologije. Za naše proizvode koristimo ekološki prihvatljive komponente i pazimo da prilikom uporabe budu bezopasni po okoliš.

Povjerenje

Možete se pouzdati u najveću moguću sigurnost pri svakom pojedinačnom procesu u poduzeću, u to da naši proizvodi nisu štetni po zdravlje i okoliš te da su izrazito otporni. Možete se pouzdati u vjerodostojne potvrde o kakvoći, besprijekorne certifikate te na kraju, no ne i manje važno, u riječ naših djelatnika, njihovo znanje i iskustvo.

Više informacija o našem poduzeću
Murexin Forschung und Entwicklung

#MojaKarijeraUMurexinu

#ToJeTaKemija

Ne zanima me uspjeh na brzinu. Radim s ciljem i rado istražujem, što me ne zamara, nego me dodatno motivira. Zbog toga je učinkovitost još važnija. Na početku postoji ideja o novom proizvodu. Ideja može doći do nas od kupca posredstvom menadžera za razvoj proizvoda, nastati na temelju spoznaja iz laboratorija ili se pak izroditi iz trendova na tržištu. Ono što je bitno: proizvode treba razvijati i doći do rezultata koji će nas zadovoljiti. To je nama u Murexinu bitno.

Murexin Labor

#NeTrebaMiNavigacija

Moja pozicija se često mijenja, stalno sam negdje drugdje u tvornici i posvuda se dobro snalazim. Znam gdje što stoji, jer čak i kad je gužva, stvari nekada trebaju ići brzo. Ne mogu se vozikati uokolo čitavu vječnost, a ni ne moram. Snalazim se i u malom prostoru i moram znati raditi precizno. Bez pitanja. To su stvari koje znam. Ono što mi se ovdje također sviđa: što može biti bolje, nastojim popraviti. Što je dobro, ostaje dobro. To nas čini najboljima!

Murexin Forschung

#DržimoSeZajedno

U mojoj radnoj svakodnevici jako mi je važna uzajamna suradnja, jer jača moju motiviranost i učinkovitost. Dobro se razumijem s kolegama. Radna atmosfera je ugodna, poštujemo jedni druge i njegujemo dobre međuljudske odnose. Moji nadređeni poznaju moje jake strane i cijene ih, što me raduje. Time dobivam priznanje za svoj rad i motivaciju. Tako će i krajnji rezultat biti dobar. U to se svi mogu pouzdati. Odgovoran sam za svoj posao. No, pritom nisam upućen isključivo sam na sebe. Uzajamno se pomažemo i podupiremo.

RADUJEMO SE VAŠOJ PRIJAVI

I vi želite postati dio našeg tima i izgraditi karijeru unutar dinamičnog i inovativnog poduzeća? Prijavite se za neko od slobodnih mjesta! Slobodno nam pošaljite i otvorenu zamolbu!

Veliku pozornost pridajemo zaštiti vaših osobnih podataka, koje koristimo isključivo u svrhu obrade vaše prijave. Detaljne informacije o našim odredbama u vezi zaštite podataka možete pronaći ovdje: https://www.murexin.hr/zastita-podataka/

Murexin d.o.o.

Stupničke Šipkovine 4b

HR-10255 Donji Stupnik

info.hr@murexin.com