Home > SERVIS > M educa
Murexin AG

M educa

 

M Educa je zajednički naziv za Murexinov program edukacije koji se sastoji od više segmenata obuke namijenjene prodajnom osoblju, izvođačima radova i arhitektima. Svima koji su uključeni u ciklus rada s Murexin proizvodima važno je da upoznaju njihove karakteristike i pravilan način rukovanja.

 

 

Tehničke edukacije namijenjene su izvođačima građevinskih radova, to su keramičari, žbukeri i fasaderi. Na tehničkim okupljanjima predstavljamo nove proizvode iz našeg asortimana, novitete u primjeni proizvoda i tehnologiji rada. Cilj takvih radionica je pored edukacije i razmjena iskustava s izvođačima kako bi iskustva iz prakse na najbolji način ugradili u poboljšanje i razvoj naših proizvoda.

 

Prodajno tehničke edukacije namijenjene prodajnom osoblju naših poslovnih partnera, naziva Murexin Educa Tour Premium, uvelike olakšavaju posao trgovcima koji stječu nezamjenjiva i korisna znanja o proizvodima ali i o učinkovitim prodajnim alatima. Na takav se način najefikasnije plasira proizvod, a prema brandu Murexin razvija se povjerenje.

 

Murexin, u suradnji s Hrvatskom Komorom Arhitekata i inžinjera u graditeljstvu, organizira stručne seminare za grupe arhitekata. Tako je protekle godine, u sklopu Murexin EDUCA Toura 2010., održan skup na temu Održiva arhitektura, posvećen suvremenom energetskom konceptu u gradnji od projektiranja energetski učinkovitih zgrada i certifikacije do obnove postojećih zgrada.